ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

©2022 ANTHERIS. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τον ιστότοπο Antheris.
Διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο.
Με τη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας (ο «Ιστότοπος»), δηλώνετε την αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων χρήσης («Όροι Χρήσης») και την Πολιτική Απορρήτου. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.
Η ANTHERIS CO. μπορεί να αναθεωρήσει τους παρόντες Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή. Η συνεχής χρήση αυτού του ιστότοπου θα σημαίνει ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές και θα συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Το υλικό που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύεται από το νόμο, συμπεριλαμβανομένων καιτων ελληνικών νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων και των διεθνών συνθηκών.
Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας φόρουμ συζήτησης, ιστολόγια, wikis και άλλες διαδραστικές μεθόδους δημοσίευσης και κοινής χρήσης πληροφοριών.
Ο Ιστότοπος ανήκει και λειτουργεί από την ANTHERIS. Το περιεχόμενο αυτής της Ιστοσελίδας, όπως κείμενο, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες, απεικονίσεις, εμπορικά σήματα, εμπορικές ονομασίες, σήματα υπηρεσιών, λογότυπα, υλικό ήχου ή βίντεο, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιοπάροχους της Antheris ή άλλα τρίτα μέρη και άλλο υλικό («Περιεχόμενα» ) προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά σήματα και άλλους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλους νόμους ιδιοκτησίας σύμφωνα με την ελληνική και ξένη νομοθεσία. Όλα τα Περιεχόμενα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Τίποτα σε αυτόν τον Ιστότοπο δεν θα ερμηνευθεί ως παραχώρηση, σιωπηρά, εσωτερικά ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης του Περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Antheris ή των δικαιοπαρόχων της, εκτός εάν περιγράφεται διαφορετικά στο παρόν. Το δικαίωμα χρήσης στα Περιεχόμενα παραμένει στην Antheris ή στους δικαιοδόχους της.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τα περισσότερα προϊόντα που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Antheris μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα εμπορεύματα που εμφανίζονται στον Ιστότοπο ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα στα καταστήματα. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ρυθμίσεις του υπολογιστή σας και της οθόνης του θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ακρίβεια των χρωμάτων των προϊόντων που εμφανίζονται στον Ιστότοπο.
Τίποτα στον ιστότοπό μας δεν προορίζεται ή θα ερμηνευθεί ότι σημαίνει ότι κάνουμε μια νόμιμη προσφορά σε εσάς για την παροχή των Αγαθών. Σας προσκαλούμε να μας κάνετε μια νόμιμη προσφορά για την αγορά των Αγαθών. Είναι αποκλειστικά στη διακριτική σας ευχέρεια να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε την προσφορά αγοράς. Η Συμφωνία συνάπτεται μόνο όταν έχουμε αποδεχτεί την παραγγελία σας στέλνοντάς σας μια Φόρμα Επιβεβαίωσης, ενώ η ημερομηνία σύναψης της Συμφωνίας είναι η ημερομηνία που εμφανίζεται σε αυτήν τη Φόρμα Επιβεβαίωσης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας και την ασφάλεια οποιασδήποτε
πληροφορίας μας δίνετε για την επεξεργασία της παραγγελίας σας:
Δεν θα συλλέξουμε ούτε θα κρατήσουμε προσωπικές πληροφορίες για εσάς, εκτός εάν μας έχετε δώσει ρητή άδειά σας να το κάνουμε. Κάνοντας μια παραγγελία, θα συναινέσετε στη χρήση τέτοιων προσωπικών πληροφοριών.
Οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες τηρούνται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία θα διατηρούνται ενημερωμένες και θα καταστραφούν μόλις παρέλθει ο λόγος για την επεξεργασία της συλλογής τους. Δεν θα διαβιβαστούν προσωπικά δεδομένα σχετικά με τους πελάτες σε τρίτους, εκτός από το να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να αγοράσετε από εμάς για να ολοκληρώσετε την παράδοση των αγαθών σε εσάς και όπως είναι απαραίτητο για την επεξεργασία πληρωμών με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Το απόρρητο και η εμπιστοσύνη σας θα γίνονται σεβαστά ανά πάσα στιγμή. Η ασφάλεια ή η συναλλαγή σας είναι σημαντική για εμάς και για να αποτραπεί η εμφάνιση οποιωνδήποτε στοιχείων από μη εξουσιοδοτημένα άτομα, προστατεύεται σε όλη τη διαδικασία πληρωμής. Για να το κάνουμε αυτό χρησιμοποιούμε την τεχνολογία Let’s Encrypt Secure Sockets Layer (SSL) για την κρυπτογράφηση του επεξεργαστή πληρωμών. Μπορείτε να δείτε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό SSL κάνοντας κλικ στην κλειδαριά που εμφανίζεται στα αριστερά της διεύθυνσης URL του www.antheris.gr.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλες οι παραδόσεις υπόκεινται στη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων και στην εξουσιοδότηση της πληρωμής σας. Θα προσπαθήσουμε να αποστείλουμε τα αγαθά που παραγγείλατε εντός 3-4 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε την πληρωμή σας, εφόσον τα επιλεγμένα αγαθά επισημαίνονται ως “σε απόθεμα”. Ο χρόνος παράδοσης μετά την αποστολή εξαρτάται από τη χώρα προορισμού. Ο μέσος χρόνος παράδοσης μετά την αποστολή είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες. Εάν υπάρχουν καθυστερήσεις, θα σας ειδοποιήσουμε για αυτήν την καθυστέρηση το συντομότερο δυνατό.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές σε μια υπάρχουσα παραγγελία. Αν χρειαστεί να αλλάξετε ένα προϊόν, σας συνιστούμε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ή να την επιστρέψετε κατά την παραλαβή. Επειδή η παραγγελία σας διεκπεραιώνεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα, υπάρχει περιορισμένος χρόνος στον οποίο θα μπορείτε να ακυρώσετε. Εάν η επιλογή είναι διαθέσιμη, θα βρείτε ένα κουμπί δίπλα στην παραγγελία σας στη σελίδα παρακολούθησης παραγγελιών στον ακόλουθο σύνδεσμο: Ο λογαριασμός μου
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, στείλτε μας email στο [email protected]

ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ

Εάν θέλετε να κάνετε μια ανταλλαγή, μπορείτε να το κάνετε αρκεί να είναι για το ίδιο προϊόν (στην ίδια τιμή) σε διαφορετικό μέγεθος. Η παραγγελία ανταλλαγής σας θα διεκπεραιωθεί αμέσως με δωρεάν αποστολή.
Επιστρέψτε τα είδη που ανταλλάχτηκαν εντός 4 εργάσιμων ημερών από την έναρξη της διαδικτυακής ανταλλαγής. Τα αντικείμενα που ανταλλάχτηκαν πρέπει να παραληφθούν εντός 14 ημερών από την ημέρα έναρξης της ανταλλαγής στο Διαδίκτυο για να αποφευχθεί η χρέωση.
Σημείωση: Τα είδη που φέρουν την ένδειξη “έκπτωση” δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή ή ανταλλαγή.
Τελική προσφορά (Final Sale)
Δεν επιτρέπονται ανταλλαγές, επιστροφές ή πιστώσεις στα εμπορεύματα τελικής προσφοράς που αγοράστηκαν. Άκυρο όπου απαγορεύεται από το νόμο.
Πώς να επιστρέψετε μια παραγγελία μέσω ταχυδρομείου
Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε την online επιστροφή σας. Οι επιστροφές πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών μας. Μόνο τα προϊόντα που αγοράστηκαν μέσω Διαδικτύου μπορούν να επιστραφούν μέσω ταχυδρομείου. Ο λογαριασμός της πιστωτικής σας κάρτας θα πιστωθεί μόλις επεξεργαστούμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα και η πίστωση θα πρέπει να εμφανίζεται στην επόμενη κίνηση του λογαριασμού σας. Θα σας στείλουμε επίσης μια ειδοποίηση μέσω email αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία της επιστροφής σας.
Οι επιστροφές χρημάτων θα διεκπεραιωθούν με τον αρχικό τρόπο πληρωμής εντός δύο εβδομάδων από την άφιξη στο κέντρο διανομής μας. Θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση μέσω email μόλις διεκπεραιωθεί η επιστροφή σας. Χρησιμοποιώντας την προπληρωμένη ετικέτα επιστροφής μας, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της αποστολής επιστροφής σας μέσω της σελίδας Στοιχεία Παραγγελίας στο Antheris.gr. Αφήστε έως και τρεις ημέρες μετά την ταχυδρομική αποστολή της επιστροφής σας για να είναι διαθέσιμη η παρακολούθηση.
Εάν χρειάζεται να εκτυπώσετε μια πρόσθετη ετικέτα επιστροφής, επισκεφτείτε την ενότητα εύκολων επιστροφών και εισαγάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας και να εκτυπώσετε την ετικέτα επιστροφής. Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε το προϊόν σας μέσω οποιασδήποτε άλλης μεθόδου με δυνατότητα παρακολούθησης με δικά σας έξοδα. Προτείνουμε να ασφαλίσετε το πακέτο σας και να αγοράσετε υπηρεσίες παρακολούθησης για την προστασία σας, καθώς δεν μπορούμε να δεχθούμε ευθύνη. Μόνο τα εμπορεύματα που παραλαμβάνονται από την αποθήκη μας μπορούν να πιστωθούν.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ & ΠΛΗΡΩΜΗ

Χρήση της τσάντας αγορών σας
Όταν ψωνίζετε στο Antheris.gr και προσθέτετε ένα προϊόν στην τσάντα σας, αυτό το προϊόν θα αποθηκευτεί στην Τσάντα Αγορών σας. Η τσάντα αγορών περιέχει αντικείμενα που θέλετε να αγοράσετε αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας. Τα είδη που τοποθετείτε στην τσάντα αγορών σας θα παραμείνουν εκεί μέχρι να τα αγοράσετε, να τα αφαιρέσετε, να τα μετακινήσετε στη λίστα επιθυμιών σας ή να εξαντληθούν. Θα παραμείνουν εκεί ακόμα και αφού φύγετε από τον ιστότοπό μας.
Η λίστα επιθυμιών σας σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε αντικείμενα που σκέφτεστε να αγοράσετε. Αυτή η δυνατότητα αποθηκεύει τις επιλογές σας ακόμα και αφού φύγετε από τον ιστότοπό μας, καθιστώντας εύκολη τη μετακίνηση και την αγορά των αγαπημένων σας αντικειμένων στο μέλλον. Σημειώστε ότι το Antheris.gr είναι υποχρεωμένο να χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα της λίστας επιθυμιών.
Για να μετακινήσετε προϊόντα από την Τσάντα Αγορών σας στη λίστα επιθυμιών σας, συνδεθείτε με το login και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Antheris.gr (μπορείτε να αποκτήσετε ένα εδώ). Εάν φύγετε από τον ιστότοπο και επιστρέψετε, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη Λίστα επιθυμιών σας, αλλά μόνο πραγματοποιώντας είσοδο με τα στοιχεία σύνδεσης και τον κωδικό πρόσβασής σας. Τα είδη θα παραμείνουν στη λίστα επιθυμιών σας εκτός εάν τα αφαιρέσετε ή δεν τα μετακινήσετε στην τσάντα αγορών σας, αλλά η τοποθέτηση αντικειμένων στη λίστα επιθυμιών σας δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες από:
American Express
Ανακαλύπτω
MasterCard
Visa
Apple Pay
Οι παραγγελίες δεν μπορούν να χωριστούν σε δύο τρόπους πληρωμής, με εξαίρεση την Antheris.
Εάν χρησιμοποιηθεί πιστωτική κάρτα στην παραγγελία, η κάρτα δεν θα χρεωθεί μέχρι να αποσταλεί η παραγγελία. Εάν χρησιμοποιηθεί χρεωστική κάρτα, τα χρήματα θα αφαιρεθούν από τον λογαριασμό σας αμέσως μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας.
Για να κάνουμε την παραγγελία ακόμα πιο εύκολη, μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στον λογαριασμό σας στο Antheris.gr μόλις εγγραφείτε online. Αυτές οι πληροφορίες είναι ασφαλείς και δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κανέναν άλλον εκτός από τον κάτοχο του λογαριασμού. Μπορείτε να διαβάσετε την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ μας για να είστε ασφαλείς. Για πρόσθετη ασφάλεια, η διεύθυνση χρέωσής σας στο Antheris.gr πρέπει να ταιριάζει ακριβώς με τη διεύθυνση που έχετε καταχωρίσει στην εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας. Η διαδικασία παραγγελίας σας μπορεί να καθυστερήσει εάν αυτές οι διευθύνσεις είναι διαφορετικές.

ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Έχετε κωδικό προσφοράς; Υπέροχα! Δείτε πώς να τον χρησιμοποιήσετε:
  1. Εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς σας στη σελίδα “Πληρωμή” ή στη σελίδα “Έλεγχος της παραγγελίας σας” (οι κωδικοί κάνουν διάκριση πεζών-κεφαλαίων)
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή
  3. Εάν ο κωδικός προσφοράς σας είναι έγκυρος, η έκπτωση θα εφαρμοστεί στην παραγγελία σας στη σύνοψη πληρωμής σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν κωδικό προσφοράς ανά παραγγελία.
Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε παραγγελίες εάν χρησιμοποιηθεί μη εξουσιοδοτημένος κωδικός προσφοράς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Οφέλη από την εγγραφή
Η δημιουργία λογαριασμού στο antheris.gr δεν απαιτείται, αλλά θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε καλύτερα τον ιστότοπό μας. Όχι μόνο θα είναι ευκολότερες οι αγορές, αλλά και ολόκληρη η εμπειρία σας μαζί μας θα εξατομικευτεί. Θα μπορείτε να κάνετε αγορές πιο γρήγορα, να δημιουργήσετε μια Λίστα επιθυμιών και να μάθετε για ειδικά προνόμια.
Θα μπορείτε επίσης να αποθηκεύετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας με ασφάλεια, να διατηρείτε ένα βιβλίο διευθύνσεων, να εξετάζετε το ιστορικό παραγγελιών σας και να επεξεργάζεστε πληροφορίες χρέωσης και αποστολής.
Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας κάνοντας κλικ στο My Account οποιαδήποτε στιγμή κατά την επίσκεψή σας. Το Antheris.gr είναι ένας ασφαλής ιστότοπος που σέβεται το απόρρητό σας. Διαβάστε περισσότερα για την Ασφάλεια και το Απόρρητο.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, χρησιμοποιήστε τη φόρμα email του Ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης ταχυδρομώντας στο [email protected]
Το βιβλίο διευθύνσεών σας
Όταν εγγραφείτε στο Antheris, θα έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε το δικό σας βιβλίο διευθύνσεων. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε όχι μόνο τις δικές σας πληροφορίες χρέωσης και αποστολής, αλλά και τα ονόματα και τις διευθύνσεις των ατόμων στα οποία στέλνετε συχνά δώρα. Είναι εύκολο να προσθέσετε, να αλλάξετε ή να διαγράψετε πληροφορίες από τη λίστα διευθύνσεών σας ανά πάσα στιγμή. Οι πληροφορίες που αποθηκεύετε στη λίστα διευθύνσεών σας προορίζονται μόνο για εσάς. Η Antheris δεν θα επικοινωνήσει με κανέναν που αναφέρεται στη λίστα, εκτός εάν έχουμε συγκεκριμένο αίτημα επικοινωνίας για την παράδοση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΑΣ

Μόλις γίνει η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα αρχικό email επιβεβαίωσης. Θα στείλουμε ένα δεύτερο email όταν αποσταλεί η παραγγελία σας, το οποίο θα περιέχει τον αριθμό παρακολούθησης.
Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας στην περιοχή Ιστορικό παραγγελιών του Λογαριασμού μου ή στην επιλογή Παρακολούθηση των παραγγελιών σας. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο [email protected]. Το Ιστορικό Παραγγελιών σας παραθέτει την τρέχουσα κατάσταση των παραγγελιών σε εκκρεμότητα.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ένα από τα πολλά προνόμια της ύπαρξης εγγεγραμμένου λογαριασμού στο Antheris.gr είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση των παραγγελιών σας. Απλώς μεταβείτε στην ενότητα Προβολή ιστορικού παραγγελιών στην ενότητα «Ο λογαριασμός μου». Από εκεί, κάντε κλικ σε οποιονδήποτε αριθμό παραγγελίας για τις λεπτομέρειες της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού παρακολούθησης. Κάνοντας κλικ στον αριθμό παρακολούθησης θα μεταφερθείτε απευθείας στον ιστότοπο του μεταφορέα παράδοσης, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδο των αποστολών σας.
Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Antheris.gr, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν στην ενότητα «Ο λογαριασμός μου». Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μια παραγγελία κάνοντας κλικ στο «Παρακολούθηση της παραγγελίας μου». Απλώς πληκτρολογήστε τον αριθμό παραγγελίας και τον ταχυδρομικό κώδικα για να δείτε τις λεπτομέρειες αποστολής.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕΓΕΘΩΝ

Προσφέρουμε διάγραμμα μεγεθών για όλα τα ρούχα μας, τα οποία είναι χρήσιμα όταν αποφασίζετε για το σωστό μέγεθος προς αγορά. Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε τους πίνακες μεγεθών μας.

ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

Εύρεση του σωστού μεγέθους
Χρησιμοποιήστε μια υφασμάτινη μεζούρα για να βρείτε τις μετρήσεις σας και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες μας για να βεβαιωθείτε ότι παραγγέλνετε το σωστό μέγεθος.
Στήθος
Τυλίξτε τη μεζούρα γύρω από το πιο πλήρες μέρος του μπούστου σας, συμπεριλαμβανομένων των ωμοπλάτων σας και, στη συνέχεια, ρίξτε τα χέρια σας στα πλάγια για μέτρηση.
Μέση
Μετρήστε γύρω από τη φυσική σας μέση, κρατώντας την μεζούρα χαλαρά.
Γοφούς
Σταθείτε με τις φτέρνες σας ενωμένες και μετρήστε γύρω από το πιο γεμάτο μέρος των γοφών σας.
Εάν έχετε απορία σχετικά με το πώς να φροντίσετε ένα αντικείμενο που αγοράσατε από την Antheris, παρακαλούμε ανατρέξτε στο αντικείμενο στον Ιστότοπό μας στο Antheris.gr ή επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών στο [email protected].