Επιστροφές

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ANTHERIS θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την παραγγελία σας. Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994(όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).

Πως επιστρέφω προϊόντα από Ελλάδα;

1.

Συνδεθείτε στο antheris.gr  και μεταβείτε στο “Οι παραγγελίες μου” για να δημιουργήσετε την επιστροφή σας. Εάν υποβάλετε την παραγγελία σας ως επισκέπτης ,για να μπορέσετε να επιστρέψετε προϊόντα ,κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.  

2.

Κάντε κλικ στο “Επιστροφή αντικειμένου”.

3.

Επιλέξτε τα είδη που θέλετε να επιστρέψετε.

4.

Επικυρώσετε το αίτημά σας.

5.

Κατεβάστε και εκτυπώστε την προπληρωμένη ετικέτα αποστολής καθώς και την ετικέτα επιστροφής και τοποθετήστε την μέσα στη συσκευασία της επιλογής σας.

6.

Το πακέτο σας είναι τώρα έτοιμο για αποστολή.

Πως επιστρέφω προϊόντα από την Ευρώπη;

1.

Συνδεθείτε στο antheris.gr και μεταβείτε στο “Οι παραγγελίες μου” για να δημιουργήσετε την επιστροφή σας. Εάν κάνατε την παραγγελία σας ως επισκέπτης ,για να μπορέσετε να επιστρέψετε προϊόντα ,κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

2.

Κάντε κλικ στο “Επιστροφή αντικειμένου”.

3.

Επιλέξτε τα είδη που θέλετε να επιστρέψετε.

4.

Επικυρώσετε το αίτημά σας.

5.

Εκτυπώστε το έντυπο επιστροφής και τοποθετήστε το μέσα στη συσκευασία της επιλογής σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον μεταφορέα της επιλογής σας.

6.

Το πακέτο σας είναι τώρα έτοιμο για αποστολή στην Ελλάδα!

Πολιτική επιστροφών

– Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παρουσιάζονται στην αρχική τους κατάσταση. -Οι ετικέτες πρέπει να επισυνάπτονται στα είδη. -Όλες οι διαδικτυακές επιστροφές πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994(όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013). -Η Επιστροφή των χρημάτων σας ενδέχεται να πάρει μερικές ημέρες παραπάνω από ότι συνήθως.

Ερωτήσεις

Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας μέσω email στο [email protected]

Πώς να προετοιμάσετε τα προϊόντα σας για επιστροφή;

Είδη Ένδυσης

Βεβαιωθείτε ότι το αντικείμενο είναι σε τέλεια κατάσταση ,αχρησιμοποίητο, άπλυτο και άθικτο και ότι όλες οι ετικέτες είναι ακόμα κολλημένες στο ρούχο. Δοκιμάστε προσεκτικά κάθε ρούχο. Καθώς τα πιο σκούρα κομμάτια ενδέχεται να μεταφέρουν το χρώμα τους σε άλλα κομμάτια, φροντίστε να συσκευάζετε κάθε ρούχο ξεχωριστά όταν επιστρέφετε δύο ή περισσότερα κομμάτια στο ίδιο κουτί.

ANTHERIS will contribute 1% of your purchase to remove CO₂ from the atmosphere.

ANTHERIS will contribute 1% of your purchase to remove CO₂ from the atmosphere. Read more

Payment via Credit Card powered by Stripe

Copyright© Antheris 2020 All rights reserved

Antheris logo

Welcome

Subscribe and get 10% off

your fist purchase.

Join the ANTHERIS list for insider reveals and new drops.