Αποχρώσεις Αειφορίας

Σήμερα, το 80% των υλικών που χρησιμοποιούμε, φέρει πιστοποιήσεις αειφορίας (Oeko Tex, BCI, Lenzing, Tencel). Ακολουθώντας το Όραμά μας, βάσει των Αξιών μας και με γνώμονα την απόδοση της μεγαλύτερης δυνατής αξίας σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (πελάτες, προμηθευτές, εργαζόμενους), στόχος μας είναι το ποσοστό αυτό να αγγίξει το 100% έως το 2025.

Βιωσιμότητα

Πολυτέλεια και άνεση με υφάσματα φυτικής προέλευσης.

ΛΙΝΟ

Η ιστορία του λιναριού χρονολογείται πριν από χιλιάδες χρόνια. Το λινό είναι ένα ύφασμα φτιαγμένο από το φυτό λινάρι. Το λινάρι είναι ένα από τα παλαιότερα υφάσματα που είναι γνωστά στην ανθρωπότητα. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι το λινό αντέχει σε χρόνια φθορά και είναι η ισχυρότερη φυσική ίνα. Είναι φρέσκο, ευέλικτο, ανθεκτικό άνετο και απορροφητικό με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και πιστοποίηση βιωσιμότητας OEKO TEX.

ΛΙΝΟ - ΒΙΣΚΟΖ

Η λεπτόρρευστη μορφή του λινού μέσα από τη μείξη με τη φυτικής προέλευσης βισκοζ δίνοντας απαλότητα στην αίσθηση, ρευστή όψη, φέροντας ιστοποίηση αειφορίας OEKO TEX.

ΒΑΜΒΑΚΙ ΠΙΜΑ

Βαμβάκι ανώτερης ποιότητας με προέλευση από τη Νότια Αμερική και τις Νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες .Ένα πολυτελές ,λείο ύφασμα, απαλό στην υφή και αντίσταση στο τσαλάκωμα . Φέρει πιστοποίηση BCI , OEKO TEX.

susyainability-1-adjusted

ΤΕΝΣΕΛ

Με τις λεπτές ίνες του με βάση το ξύλο, η LENZING προσφέρει ένα ελαφρύ και λείο ύφασμα με ρευστό ντραπέ και ελκυστική εμφάνιση. Ένα λείο ύφασμα με ίνες ανώτερης ποιότητας, απαλό στην υφή, απορροφά την υγρασία , με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.
Φέρει πιστοποιήσεις βιωσιμότητας BCI, LENZING, OEKO TEX.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΣΚΟΖ

Ένα μείγμα Οικολογικής βισκοζ και φυτικής προέλευσης βισκοζ, δίνουν απαλότητα στην αίσθηση, πολυτελή ρευστή όψη μέσα από το σατέν φινίρισμα ,φέροντας πιστοποίηση αειφορίας OEKO TEX.

MΕΤΑΞΙ

Μία από τις πιο σημαντικές υφαντικές ίνες ζωικής προέλευσης με φυσικά λεία υφή. Με τις ευνοϊκές ιδιότητες της μεταξένιας απαλότητας, εξασφαλίζει ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα, ρευστό ντραπέ και πολυτελή όψη.

Broderie Anglaise Mini Dress

ΔΡΑΣΕ ΒΙΩΣΙΜΑ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ.

Η θέρμανση του νερού είναι μια σημαντική ενεργειακή απορρόφηση. Για την πλύση στο πλυντήριο, χρησιμοποίησε ήπια απορρυπαντικά, βάλε το πλυντήριο σου στο «κρύο» για να εξοικονομήσεις ενέργεια και να βοηθήσεις τα ρούχα σου να ζήσουν περισσότερο (η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να διασπάσει τις ίνες).

ΠΑΡΑΛΕΙΨΕ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ.

Τα στεγνωτήρια εκπέμπουν εκατομμύρια τόνους CO2e κάθε χρόνο. Η χρήση του στεγνωτηρίου φθείρει επίσης τα ρούχα σου πιο γρήγορα, που σημαίνει ότι θα κατευθυνθούν στον χώρο υγειονομικής ταφής νωρίτερα. Είναι πολύ καλύτερο να στεγνώνουν με φυσικό τροπο.
Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσεις οπωσδήποτε το στεγνωτήριο, τότε ρίξε τα ρούχα στο στεγνωτήριο μόνο για 10 λεπτά και στη συνέχεια άπλωσε τα για να στεγνώσουν τελείως.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ.

Αν υπάρχει κάτι στην γκαρνταρόμπα σου που δεν χρησιμοποιείς, τότε απελευθέρωσε το! Δώσε το σε έναν φίλο, δώρισε το σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Antheris Sustainability

ANTHERIS will contribute 1% of your purchase to remove CO₂ from the atmosphere.

ANTHERIS will contribute 1% of your purchase to remove CO₂ from the atmosphere. Read more

Payment via Credit Card powered by Stripe

Copyright© Antheris 2020 All rights reserved

Antheris logo

Welcome

Subscribe and get 10% off

your fist purchase.

Join the ANTHERIS list for insider reveals and new drops.